Om Oss

Vi firade 90 år 2016!

Historik

Blomsterbergs är ett familjeföretag med traditioner. Företaget startades av Hugo Blomsterberg och drevs länge som ett kombinerat möbelsnickeri och möbelföretag. På 70-talet tog Hans-Arne Blomsterberg över driften och införde mycket nytt, bland annat blev vi medlemmar i en möbelkedja och våra lokaler utvidgades till att omfatta hela kvarteret. Henric Blomsterberg började i firman i början av 90-talet. Hans-Arne och Henric Blomsterberg drev företaget tillsammans fram till början av 2000-talet då Henric ensam tog över företagets drift.


Affärsidé

Blomsterbergs Möbler har idag elva anställda och omsätter ca 30 miljoner. Vår affärsidé är främst att sälja service. Vi vill göra det lätt för konsumenten att köpa möbler. Vår målsättning är att kunna ge kunden fullservice vid möbelköpet. Vi vill hjälpa kund i butiken med att hitta en lämplig mix av möbler och ge professionell rådgivning vid köp av madrasser och soffgrupper. Vi erbjuder hemkörning för 800:-. Montering av soffor och madrasser ingår alltid i priset, på vissa produkter tillkommer en avgift på cirka 500:-. Vi levererar i hela Skåne och kan även mot ett extra tillägg leverera utanför Skåne. Till vårt förfogande har vi två egna bilar och fyra mycket kompetenta chaufförer beredda att uppfylla era önskemål.

Vid hemtransporten ställer vi givetvis inte möblerna utanför dörren. Vi bär in dem, packar upp dem och ställer dem på den plats som kunden önskar. Vill kunden ha hjälp med bortforsling av gamla möbler står vi även till tjänst med detta. Vid köp av madrasser är det kostnadsfritt under förutsättning att kunden själv monterar ner sin gamla säng/gavel. Vid köp av soffgrupp/matgrupp/bokhylla etc. tar vi tillbaka möblerna till självkostnadspris, dvs. den kostnad som vi själv får betala till Eslövs kommun vid deponering. Kostnaden är 500:-. För att göra det enklare för oss önskar vi alltid att kund meddelar oss vid köpet eller leveransbokningen att han/hon önskar att vi tar gamla möbler med tillbaka.